Praxisműködés

A háziorvosi ellátás rendje:

Légúti panaszokkal rendelkező és/vagy lázas beteg személyes megjelenés helyett telefonon vegye fel a kapcsolatot rendelőnkkel!
Légúti panaszokkal kizárólag előjegyzés alapján, csak a rendelés utolsó fél órájában fogadhatjuk a pácienst, amennyiben a személyes megjelenés a telefonos konzultáció után, orvosi döntés alapján indokolt.

SÜRGŐS, AKTUÁLISAN KIALAKULT, ÚJ PANASZ ESETÉN MINDEN ESETBEN KÉRJÜK TELEFONÁLJANAK!
Az akut esetek ellátása telefonon kezdődik meg
, állapot kikérdezéssel, ha szükséges Covid tesztkérést megelőző egyeztetéssel. A betegállomány elindítását is csak a panaszok telefonos egyeztetése után tudjuk naprakészen kezelni.
Sok hívásunk érkezik, de kérjük próbálkozzanak türelmesen és kitartóan!
Az alábbi esetekben mindíg telefonáljanak:

  • mellkasi fájdalom
  • felsőlégúti betegség
  • lázas állapot
  • szédülés, eszméletvesztés
  • betegállomány igénylése (táppénzes időszak elindítása)

Rendelőnkben a betegfogadás rendelési időben - a sürgősségi esetek kivételével - előjegyzési rend szerint történik. Az időpontkérést email-ben vagy telefonon, illetve rendelési időben személyesen is biztosítjuk.

A váróhelyiségben és az orvosi rendelőben orrot és szájat eltakaró maszk viselése kötelező!
A váróhelyiségekben a páciensek között legalább 1 méter távolság tartandó. A bejáratnál található kézfertőtlenítőszerrel érkezéskor és távozáskor fertőtlenítsék a kezüket!

A személyes jelenlétet nem igénylő, nem sürgős eseteket telemedicinális úton biztosítjuk elsősorban, kérdésüket/kérésüket nyugodtan írják meg nekünk emailben, ezeket 1-2 napon belül megválaszoljuk. Így a krónikus panaszokkal és adminisztratív ügyekkel nem kell feltétlenül hosszú időt a rendelőben tölteniük.
Táppénzes papírt, nem sürgős beutalót előzetes egyeztetés után (email, telefon) rendelési időben soron kívül adunk ki.
Kérjük, hogy rendszeresen szedett gyógyszereinek a felírását időben kérje, lehetőség szerint emailben. A kérés mellett minden esetben adja meg a nevét, születési dátumát vagy TAJ számát. A kéréseket igyekszünk 72 órán belül teljesíteni, az emailek megválaszolásán hárman is dolgozunk, azonban felhívjuk a figyelmet, hogy a kérések feldolgozása több munkanapot is igénybe vehet. Minden esetben visszajelzünk, amikor az e-receptek, beutalók, stb. elérhetőek.

Elérhetőségek és minden amit a praxis működésről tudni érdemes

kattints a >>> linkre